Πως Δρα

Οι β-1,3/1,6 γλυκάνες είναι από τις πιο γνωστές ουσίες με ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες. Μπορούν απ` ευθείας να διεγείρουν αντιμικροβιακούς μηχανισμούς στον οργανισμό και συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών. Η από το στόμα χορήγηση β-γλυκανών αυξάνει τον τίτλο των ειδικών ανοσοσφαιρινών IgG και IgA στους βλεννογόνους και στον ορό. Ο ακριβής μηχανισμός δράσης τους έγκειται στην ένωση τους σε ειδικούς υποδοχείς στα μακροφάγα, τα ουδετερόφιλα, τα μονοκύτταρα, τα δενδριτικά και τα ΝΚ-κύτταρα.

Το ΗΜΒ (β-υδρόξυ-μέθυλο-βουτυρικό ασβέστιο) εκτός από τη γνωστή αντικαταβολική του δράση μπορεί να βελτιώσει τη μεταβολική και φαγοκυτταρική δραστηριότητα των ανοσοποιητικών κυττάρων και με την αύξηση των κυττάρων που παράγουν αντισώματα μπορεί να διεγείρει την κυτταρική ανοσία.

Γιατί να δώσω VetoMune στο ζώο μου;

Το VetoMune ενισχύει συνολικά το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου. Με αυτό τον τρόπο, τα μεν υγιή ζώα προστατεύονται καλύτερα από τις λοιμώξεις, ενώ τα ήδη ασθενή ζώα ανταποκρίνονται καλύτερα και γρηγορότερα στη θεραπεία.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search